Dimpact kiest voor Supportbook

Dimpact kiest voor Supportbook

Nieuws

Dimpact gaat Supportbook inzetten om de wijzigingen te distribueren en ter test aan te bieden aan haar leden. Met de keuze voor Supportbook, professionaliseert Dimpact haar testprocessen en laat zij de deelnemende gemeenten profiteren van de kracht van Supportbook.

Samen slimmer werken

Dimpact en Supportbook benutten beide de kracht van het samenwerken en hebben in veel opzichten overeenkomsten. Het testen met Supportbook zorgt ervoor dat Dimpact te allen tijde inzicht en overzicht heeft over de voortgang van het testen bij de gemeenten. Tegelijkertijd kunnen de gemeenten onderling van elkaar zien wat eventuele bevindingen zijn.

Met Supportbook kunnen we nog meer profiteren van de kracht van samenwerking; alle leden krijgen inzicht in de voortgang van het testtraject. Samen goed voor elkaar met Dimpact!
Raymond Leussink, Service Delivery Manager Dimpact

Bewezen oplossing tegen falende IT infrastructuur en applicaties

Supportbook wordt al gebruikt door de Gemeente Leeuwarden en de samenwerkende gemeenten Dantumadiel, Waadhoeke, Kollumerland, Ferwerderadiel en Dongeradeel. Daarnaast wordt Supportbook al op grote schaal gebruikt door 45 Nederlandse ziekenhuizen om de risico’s van falende IT infrastructuur en applicaties te beheersen die letterlijk van levensbelang zijn.

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging