15 mrt 2024
1 min.
Nieuws

Bekendmaking thema Dimpact-congres 2024

Op donderdag 23 mei organiseren wij het jaarlijkse Dimpact-congres in de Woonindustrie te Nieuwegein. Een dag die in het teken staat van samenwerken, verbinden en elkaar inspireren.

Maak ruimte voor eigentijdse dienstverlening

Het thema ‘maak ruimte voor eigentijdse dienstverlening’ loopt als rode draad door het programma heen. Dat is niet zonder reden. 2024 is het jaar waarin wij beginnen aan de uitrol van ons nieuwe dienstverleningsplatform, PodiumD, naar onze lidgemeenten. Een mooie implementatieslag die PodiumD een werkelijkheid maakt in de digitale dienstverlening van onze leden.

Meer informatie over PodiumD.

Vooruitblik naar het programma

Ons programma bestaat uit inspirerende keynotes en parallelsessies. Daarmee richten wij ons specifiek op de behoeften van de operationele managementlaag en bestuurders bij gemeenten. Wij doen dit vanwege de uitrol van PodiumD en de hiervoor benodigde ruimte binnen gemeenten. Wij willen onze bezoekers hierbij helpen door hen vernieuwende inzichten en concreet handelingsperspectief te bieden. Zo zetten wij samen de digitale dienstverlening van morgen neer.

Ondanks deze focus blijft het aanbod van ons congres divers. Zowel bestuurders, project- en programmamanagers en medewerkers dienstverlening kunnen door het ruime aanbod van parallelsessies hun eigen programma samenstellen.

Houd ons in de gaten

Houd de komende tijd de pagina ‘congres 2024’ in de gaten.

Wij vullen deze webpagina komende tijd steeds verder aan met informatie over het programma, de keynote sprekers en de parallelsessies. Tel jij samen met ons af?