Man presenteert voor een divers publiek
19 dec 2022
1 min.
Nieuws

Animatie over moderne en toekomstgerichte dienstverlening

Hoe werken wij binnen Dimpact samen aan een moderne, toekomstgerichte dienstverlening? En wat betekent dit concreet voor onze inwoners en bedrijven? Hoe brengen we dat op een laagdrempelige manier in beeld en welk middel gebruiken we daarvoor? Een vraagstuk die ons al wat langer bezighield. Het werd een animatie die we maakten met input van mensen binnen en buiten Dimpact. We delen hem graag!

Dienstverlening voor inwoners en ondernemers

Binnen Dimpact zijn wij gewend om dingen vanuit de techniek aan te vliegen. Zo ook in de communicatie over onze gezamenlijke opgave. Maar naast de techniek, die natuurlijk goed moet werken en wendbaar moet zijn, werken we samen aan de dienstverlening van morgen voor onze inwoners en bedrijven.

Hierbij gebruiken we termen als ‘Common Ground’ en ‘open source’. Er is veel informatie over te vinden, maar wat levert het ons nou echt op? En het belangrijkste, wat levert onze moderne dienstverlening onze inwoners en bedrijven op?

Meer dan techniek

Deze animatie gaat niet over de benodigde techniek, maar we lopen aan de hand van twee persona’s – Tanja en ondernemer Jan – een aanvraag door. Daarnaast gaat de animatie kort in op hoe we moderne en toekomstgerichte dienstverlening gaan realiseren en wat daarvoor nodig is. Dit is een eerste animatie in een reeks animaties die we willen maken. De animatie is een handig hulpmiddel voor onze leden. Veel kijkplezier! En deel hem vooral!

Meer informatie over toekomstgerichte dienstverlening?

Heb je vragen of wil je reageren op de video? Dat kan! Neem dan contact op met communicatie@dimpact.nl. Het communicatieteam van Dimpact staat je graag te woord!