Migiel Gloudemans nieuwe interim-directeur-bestuurder Dimpact

Migiel Gloudemans nieuwe interim-directeur-bestuurder Dimpact

Nieuws

Migiel Gloudemans is benoemd als nieuwe interim-directeur-bestuurder bij Dimpact. Hij is op 17 juni voorgedragen door de raad van commissarissen in de algemene ledenvergadering (ALV) van Dimpact. De ALV stemde in met zijn benoeming. De verwachting is dat de opvolger van Migiel  benoemd wordt voor de zomer van 2021.

Verder bouwen aan een actieve vereniging
Migiel Gloudemans neemt het stokje over van René Bal. Een stokje dat daarvoor door René ruim 13 jaar is gedragen en waardoor we gegroeid zijn naar de actieve vereniging die we nu zijn. Niet alleen gemeenten weten ons te vinden, maar ook landelijk wordt de stem van de Dimpact-vereniging gehoord. René neemt later in het jaar afscheid van Dimpact.

Samenwerken en innoveren op ICT-gebied
Bij Migiel staat samenwerken hoog in het vaandel. Migiel: “Ik geloof in de toegevoegde waarde van technologie in de maatschappij. Met als doel een inwoner die zich gehoord, gezien en begrepen voelt.” Vanuit dit geloof laat Migiel overheden samenwerken. Veelal op het gebied van informatievoorziening om daarmee de digitale dienstverlening te verbeteren daarbij gaat het om complexe opgaven. De complexiteit zit hierbij in de vaak tegengestelde belangen van de verschillende betrokken partijen. Op deze manier draagt hij bij aan het gebruik van ICT door en bij overheden voor regio’s, steden, buurten en wijken.

Ruime ervaring in overheidssector  
Migiel Gloudemans heeft zijn ervaring opgedaan bij de provincies Flevoland, Fryslân en Zuid-Holland, Wigo4it, PinkRoccade IT-management, Twynstra Gudde, diverse gemeenten waaronder Deventer, Olst-Wijhe en Raalte, Waterschap Rijn en IJssel, De Connectie Arnhem en Avans Hogeschool.

Migiel
Migiel Gloudemans

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging