We zoeken een gemeentelijke projectleider voor i4Sociaal

We zoeken een gemeentelijke projectleider voor i4Sociaal

Nieuws

Update: deze vacature is inmiddels vervuld. Je kunt niet meer reageren op de vacature.  

Zes gemeenten (Deventer, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Zaanstad) werken samen in en aan i4Sociaal binnen Dimpact. Na het doorlopen van een succesvolle pilot in 2019, hebben ze besloten om gezamenlijk een aanbesteding te starten. We zoeken een gemeentelijke senior projectleider die enthousiast wordt van dit project. Ben jij of ken jij iemand die ons helpt dit project succesvol af te ronden?  

Waar het om gaat
We zoeken een krachtige projectleider, die stuurt op het doorlopen van de afgesproken planning en de activiteiten die nodig zijn om eind april 2021 een definitieve gunning te doen. Afhankelijk van de fase van de aanbesteding gaat het om minimaal 8 en maximaal 16 uur per week. Van januari tot en met april 2021. Eventueel kan de opdracht verlengd worden met de bouw en implementatie van wat we nu aanbesteden.

Over de aanbesteding
De aanbesteding is inmiddels gestart. De eerste fase, de leveranciersselectie, is bijna afgerond. Vanaf januari 2021 gaat de offertefase in. De voorgenomen datum voor voorlopige gunning is begin april 2021. De definitieve gunning staat op eind april 2021 gepland. In de komende maanden moeten alle stukken voor de aanbesteding / besluitvorming aangescherpt worden en het proces van aanbesteden verder doorlopen worden. 

Over i4Sociaal
Onze missie is om voor inwoner/cliënt en professional het makkelijker te maken om informatie en gegevens te vinden, te delen en te beheren. Dit zodat we de zelfredzaamheid beter ondersteunen, invulling geven op regie op eigen gegevens en de dienstverlening verbeteren. Wij geloven erin dat we de informatievoorziening in het sociaal domein (maar ook breder) vanuit de leefwereld van de inwoner moeten gaan inrichten. Dat doen we met moderne technologie, met als uitgangspunt de principes van Common Ground, maar ook zeker resultaatgericht en gericht op zowel realisatie op korte termijn als lange termijn.  

Ben jij of ken jij de gemeentelijke projectleider die we zoeken?
Of heb je een vraag over deze oproep? Neem dan contact op met Carla Admiraal via 088 346 0000. Ze staat je graag te woord.

*Foto is gemaakt in 2019. 

Update: deze vacature is inmiddels vervuld. Je kunt niet meer reageren op de vacature.  

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging