Tweede aanbesteding systeemintegratie en hosting gepubliceerd

Tweede aanbesteding systeemintegratie en hosting gepubliceerd

Nieuws

Na het publiceren van de aanbesteding voor de ontwikkelkavel, is ook de aanbesteding voor de twee andere kavels gepubliceerd. Het gaat om de kavels ondersteuning/systeemintegratie en hosting. Deze zijn in één aanbesteding opgenomen. De aankondiging voor de aanbesteding is  gepubliceerd op TenderNed.  

Wat vragen we in deze aanbesteding?  

  • Kavel ondersteuning/systeemintegratie: we zoeken één partij voor beheer, onderhoud en integratie.  
  • Kavel hosting: we zijn op zoek naar partijen die diensten leveren voor het hosten van componenten.

Bekijk hier voor de aanbesteding (TenderNed) voor de kavels hosting en ondersteuning/systeemintegratie. De aanbesteding voor de eerder gepubliceerde ontwikkelkavel kun je ook op TenderNed bekijken.   

Hoe zit het ook alweer? 
Op basis van Common Ground principes worden digitale oplossingen en/of componenten ontwikkeld door verschillende leveranciers. Dimpact speelt hierin een belangrijke rol als opdrachtgever. Dit speelveld wijkt sterk af van de huidige manier van werken waarbij we gebruik maken van silo-producten die veel functionaliteiten bevatten. Ontwikkeling, hosting en beheer vindt nu nog in veel gevallen door dezelfde leveranciers plaats. De huidige manier van werken maakt plaats voor een situatie waarin open source componenten binnen en buiten Dimpact ontwikkeld worden door verschillende leveranciers. 

Planning  
Leveranciers kunnen zich tot maandag 28 februari 2022 inschrijven. Definitieve gunning zal in juli 2022 plaatsvinden. Binnenkort volgen de overige aanbestedingen die bij gaan dragen aan het Dimpact-platform. Houd hiervoor onze website en onze LinkedIn-pagina in de gaten. 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging