Een stap verder met WIM, WIM 2.0

Een stap verder met WIM, WIM 2.0

Nieuws

WIM is een initiatief van gemeenten om samen hun website te organiseren. Het eerste resultaat in 2013 was de WIM-website: samen ingekocht, open source, herbruikbaar, door en voor gemeenten. Om bij te blijven in alle nieuwe ontwikkelingen, is vorig jaar door onze huisleverancier GoalGorilla hard gewerkt aan een nieuwe versie, WIM 2.0.

Collectief voor kwaliteit
De WIM-gemeenten hebben samen opdracht gegeven tot  een lean & mean upgrade. De WIM-website is nu schaalbaarder, sneller en gemakkelijker in hergebruik. Er is door de gemeenten gekozen om verder te standaardiseren, modulaire op te bouwen en te investeren in meer gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard werkt alles conform webrichtlijnen. Ook is er een automatische teststraat gerealiseerd, waardoor er sneller en beter getest kan worden.

Samenwerking
De herbouw en de migratie van de 34 (sub)sites van onze 15 WIM-leden zijn binnen één jaar gerealiseerd. Aan het project WIM 2.0 is er goed samengewerkt door de verschillende partijen; onze gemeenten, Dimpact en de leveranciers GoalGorilla, Dutch Open Project en Wowww.

Meer informatie
Benieuwd naar de WIM-samenwerking en WIM 2.0? Neem dan een kijkje op de website.

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging