Dimpact is kennispartner voor het congres 'Zaakgericht werken voor de overheid'

Dimpact is kennispartner voor het congres 'Zaakgericht werken voor de overheid'

Nieuws

Sinds kort is Dimpact kennispartner en neemt zij deel in de programmacommissie van het congres 'Zaakgericht werken voor de overheid'. Dit congres vindt plaats op 25 september in de Doelen te Rotterdam.

Het congres 'Zaakgericht werken voor de overheid' is al jaren een veel bezocht congres met deelnemers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners. Zij halen hier inspiratie, kennis en nieuwe contacten op binnen het werkveld van Zaakgericht werken. Een onderwerp waar de Dimpact-leden zich de afgelopen jaren veel mee bezig hebben gehouden. 

Dit jaar staat het congres volledig in het teken van Connect. Een thema dat voor Dimpact op het lijf geschreven staat. Binnen onze vereniging trekken we samen op en geloven wij in het versterken van elkaar en zoeken altijd naar verbinding in de landelijke opgave. We sluiten aan op de behoefte van onze inwoners en bedrijven. Vanuit deze gedachte hebben wij bijgedragen met een aantal mooie onderwerpen voor het programma van dit congres. Zo staat Common Ground als keynote op het programma en kun je in de parallelsessies een sessie volgen over i4Sociaal - 'persoonlijke en gepersonaliseerde dienstverlening binnen het social domein' en  'Echt aan de slag met de'omgevingswet'. 

Het volledige programma is terug te vinden op de website van Heliview.  Jij komt toch ook? 


 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging