Marktconsultatie OpenZaak

Marktconsultatie OpenZaak

Nieuws

De OpenZaak-community is op zoek naar marktpartijen om mee te denken over hoe het schaalbare leveranciersnetwerk en de community eruit zouden kunnen zien. OpenZaak heeft de potentie om op te schalen naar alle Nederlandse gemeenten.

OpenZaak is een open source codebase gebouwd in opdracht van een coalitie van meer dan 45 gemeenten waaronder Amsterdam, Arnhem, Delft, Haarlem, 's-Hertogenbosch, Rotterdam, Tilburg, Hoorn, Medemblik, Utrecht, SED (bestaande uit Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland) en Dimpact. 
Om OpenZaak verder te brengen zijn ze op zoek naar geïnteresseerde marktpartijen die hen ondersteunen bij de implementatie van de codebase. Hiervoor is er een marktconsultatie gepubliceerd. Wil je beheer-, ontwikkel-, of implementatiepartner worden? Bekijk dan de marktconsultatie op GitHub: https://bit.ly/marktconsultatie-openzaak

De uitkomst van deze marktconsultatie zal bepalen hoe gemeenten beginnen met het verkrijgen van leveranciersondersteuning om te helpen bij hun implementaties. Marktpartijen kunnen voor 1 mei 2020 reageren. Word ook onderdeel van deze nieuwe innovatieve manier van samenwerken! Op Github lees je hoe je kunt reageren.  

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging