Dimpact introduceert nieuwe samenwerkingsomgeving voor haar leden

Dimpact introduceert nieuwe samenwerkingsomgeving voor haar leden

Nieuws

SAM is dé nieuwe digitale samenwerkingsomgeving voor de Dimpact-vereniging! Een interactieve plek waar leden elkaar digitaal kunnen ontmoeten. Waar ze kunnen samenwerken. En waar ze actuele informatie over de vereniging kunnen delen. Een plek die past bij een actieve vereniging. 

Dimpact werkt in SAM.
De vereniging, en wat zij doet, zichtbaar en te volgen op één platform. SAM is voor Dimpact-gemeenten dé plek om SAMen te werken en kennis te delen. Met SAM kunnen we efficiënt en makkelijk samenwerken. Eén applicatie waarbinnen leden al hun verenigingszaken regelen. Vooral in tijden van corona is het belangrijk om verbinding met elkaar te houden.  

Op SAM kunnen leden… 

  • makkelijk verenigingsinformatie vinden en kennis delen. 
  • efficiënt samenwerken binnen groepen.  
  • met elkaar online samenwerken in documenten.  
  • snel informatie zoeken en vinden.  
  • laagdrempelig contact leggen met anderen.  
  • zien welke bijeenkomsten en activiteiten er plaatsvinden (én hoe je daaraan mee kunt doen). 
  • …en nog veel meer! 
     

Zien we jou op SAM?
Ben jij een medewerker van een Dimpact-gemeente? Dan kun je aan account krijgen op SAM. Stuur een mail naar SAM@dimpact.nl. Geef in de mail je: voornaam, achternaam, functie en zakelijke mailadres op. Werk je al samen in een groep binnen Dimpact? Geef dit dan ook aan. Dan zorgen wij dat je in de juiste groep(en) terecht komt. Lid worden van groep(en) kan ook achteraf.  

Heb je al een account op SAM?
Klik hier om in te loggen. 

Heb je vragen? 
We staan je graag te woord! Bel 088 346 0000 of stuur een mailtje naar SAM@dimpact.nl. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de regisseur samenwerking van jouw gemeente.  

 

 

 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging