Dimpact. Samen goed voor elkaar.

Ons team bestaat uit een goede mix van junior en senior medewerkers. We hebben een faciliterende rol om de samenwerking tussen gemeenten optimaal vorm te geven. Elke dag zorgen we er samen met onze lidgemeenten voor dat de publieke dienstverlening aan inwoners en bedrijven verbeterd wordt. We zijn de vereniging die heeft bewezen dat samen optrekken meer oplevert dan alleen. 

Het Dimpact-team bestaat uit ongeveer 25 collega's met ieder zijn of haar eigen expertise. Er heerst een informele en open werksfeer waar je je snel op je gemak voelt. We organiseren meerdere keren per jaar inspirerende teamdagen. Ben je ambitieus? We bieden volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. We geloven in de kracht van hybride werken en je krijgt veel vrijheid bij het indelen van jouw werkdag. Ben jij overtuigd van Dimpact? En een echte aanpakker die goed kan samenwerken? Het beste resultaat wil behalen én verantwoordelijkheid neemt? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega!

Enthousiast geworden over Dimpact en staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@dimpact.nl. We maken graag kennis met je! 

 

 

Career page

Vacatures