Vier mensen staan geanimeerd met elkaar te praten

Dimpact verbindt en werkt samen
aan de publieke dienstverlening
van morgen

Elke dag werken we samen met onze lidgemeenten aan een optimale digitale dienstverlening voor inwoners en bedrijven. Wij zijn de vereniging die heeft bewezen dat samen optrekken meer oplevert dan alleen. Ben jij, net als wij, gek op dynamiek en word jij blij als geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Waarom werken bij Dimpact zo leuk is

Ons open, informele en toegankelijke team bestaat uit ongeveer 35 collega’s. Korte lijnen, transparantie, de toegankelijkheid en betrokkenheid van collega’s binnen Dimpact én met de leden kenmerken onze cultuur. Wij zijn een mooie mix van ervaren medewerkers tot trainees met diverse achtergronden en verschillende expertises. Ben jij een echte aanpakker die goed kan samenwerken? Die het beste resultaat wil behalen én verantwoordelijkheid wil nemen? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega!

 

 

 

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Onze drie kernwaarden zijn: samenwerken, resultaatgericht en verantwoordelijkheid nemen. Wij waarderen initiatief, we belonen lef en we moedigen je aan je grenzen te verleggen en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat doen wij onder andere door gesprekken en begeleiding waarin we samen jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal stellen.

Ook kun je jouw kennis uitbreiden door met collega’s van een andere vakgroep mee te kijken, een bezoek aan onze lidgemeenten te brengen of je kennis op andere manieren te verbreden. Tenslotte geloven wij in de kracht van samenwerking. Dimpact collega’s stimuleren en motiveren elkaar door onderling complimenten, onze zogenoemde pluimen, uit te delen. Samen groeien we verder!

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Portretfoto regisseur samenwerking Christiaan Sevink

Christiaan: "Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt voor een goede balans."

Portretfoto marketing- en communicatieadviseur Petra Velten

Petra: "Bij Dimpact kan iedereen het werk doen waar hij of zij energie van krijgt."

Portretfoto productbeheerder Rob Wagelaar

Rob: "De vrijheid en het vertrouwen bij Dimpact vind ik erg belangrijk."

Portretfoto kwaliteitsadviseur Els van Uum

Els: "Ik kan hier volledig mezelf zijn, ook dát is voor mij welzijn."

Onze vacatures 4

Vacature productintegratie specialist

28 - 32 uur
Enschede
hbo

Vacature controller

28-32 uur
Enschede
hbo/wo

Vacature inkoper

32-36 uur
Enschede
hbo

Vacature productbeheer specialist

28-32 uur
Enschede
hbo/wo

Open sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over Dimpact? Maar staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@dimpact.nl. We maken graag kennis met je!

Portretfoto HR adviseur Carlijn van der Heijden

Carlijn van der Heijden

HR-adviseur

We werken hard, maar er is genoeg ruimte voor gezelligheid

We organiseren meerdere keren per jaar inspirerende teamdagen, uitjes en borrels.

Dit bieden wij

Vrijheid en flexibiliteit

Dimpact geeft je veel vrijheid en flexibiliteit. Door heldere afspraken en korte lijnen maken wij samen onze ambities waar. Wij geloven in de kracht van hybride werken. Daarnaast bieden wij flexibele werktijden en veel vrijheid om jouw werkdag op je eigen manier in te delen.

Vitaliteit

Jouw welzijn als medewerker van Dimpact staat hoog op onze lijst. Wij zorgen voor een goed ingerichte thuiswerkplek en vers fruit op kantoor. Ook stellen wij een Individueel Keuzebudget beschikbaar voor bijvoorbeeld een sportabonnement, een nieuwe fiets of het verduurzamen van jouw woning.

Lerende organisatie

Bij Dimpact hebben we ambitie! Daarnaast helpen wij jou graag met jouw eigen ambities. Samen met je manager stel jij een persoonlijk ontwikkelplan op en dagen wij je uit om uit jouw comfortzone te stappen. Zo zorgen wij er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt!

Teamspirit

Naast hard werken bieden wij volop mogelijkheden voor plezier! Meerdere keren per jaar organiseren we voor jouw eigen team of voor alle Dimpact-collega’s, inspirerende teambuildingsdagen, gezellige borrels en leuke evenementen op unieke locaties.