Keynote spreker presenteert tijdens het Dimpact-congres
08 jan 2024
2 min.
Nieuws

Save the date Dimpact-congres: donderdag 23 mei 2024

Op donderdag 23 mei 2024 vindt ons jaarlijkse Dimpact-congres plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Dé dag waarop gemeenten, marktpartijen en andere samenwerkingsverbanden samenkomen om elkaar te ontmoeten, ervaringen en inzichten te delen én elkaar te inspireren. En waarop we samen kijken naar de toekomst. Zorg dat je erbij bent en noteer de datum vast in jouw agenda. Want alleen met elkaar kunnen we er een geslaagde dag van maken!

Meld je aan voor het congres

Dag in het teken van verbinding

Vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken dan alleen, zoeken ruim 41 Dimpact-gemeenten elkaar gedurende het hele jaar op. Want we hebben ieders expertise en kennis nodig. Dat onderstrepen we op ons jaarlijkse Dimpact-congres. Dompel je deze dag onder in de wereld van Samen Organiseren, digitalisering, publieke dienstverlening, landelijke ontwikkelingen, Common Ground, open source en nog veel meer!

Voor ieder wat wils

De komende tijd gaan een aantal lidgemeenten en het regiebureau aan de slag met het thema. Zoals je van ons mag verwachten, bieden we ook dit jaar weer een veelzijdig programma. Voor verschillende doelgroepen organiseren we interessante parallelsessies. Je kunt zelf jouw dag indelen naar jouw wensen en interesses. Voor ieder wat wils dus!

Voor wie?

  • Medewerkers (publieks) dienstverlening
  • Beleidsadviseurs
  • Projectleiders
  • Architecten
  • Webteams
  • Communicatieadviseurs
  • Functioneel beheerders
  • Directeuren bedrijfsvoering/dienstverlening/informatievoorziening (op de verschillende domeinen)
  • Bestuurders

Algemene ledenvergadering tijdens het congres

Op deze congresdag is net als vorig jaar ook de algemene ledenvergadering van Dimpact. Hier behandelen we onder andere de formele stukken zoals het jaarverslag 2023 en het bedrijfsplan 2025. Bestuurders nodigen we van harte uit om na de ALV deel te nemen aan het congresprogramma en zo de vereniging in de praktijk te ervaren.

Binnenkort meer

Begin volgend jaar ontvang je meer informatie over het programma en delen we hoe je je kunt aanmelden. Houd hiervoor SAM in de gaten. Wil je alvast de sfeer proeven van ons Dimpact-congres in 2023? Bekijk dan hieronder de aftermovie.

Heb je een vraag over het congres?

Of heb je tips voor het thema? Weet je leuke keynote sprekers? Of wil je een parallelsessie organiseren? Neem contact op met communicatie@dimpact.nl. We nodigen je graag uit om mee te denken / doen om er samen weer een tof congres van te maken!