Webinar open source e-formulieren 

Webinar open source e-formulieren 

Evenement
0
wanneer 
30 jun, 2020
waar 
Webinar

Een aantal Dimpact-gemeenten maakt gebruik van een snelle en eenvoudige oplossing voor e-formulieren. De ondersteuning van deze oplossing stopt eind 2021. Dit biedt kans om een nieuwe oplossing te ontwikkelen die open source is én volledig gebaseerd op de principes van Common Ground. Een aantal gemeenten heeft dit initiatief samen opgepakt. Daar wil je toch meer van weten? 

Tijdens het webinar op 30 juni 2020 van 13.00 – 14.15 uur praten we je in ruim een uur bij over het initiatief. En we vertellen hoe ook jouw gemeente mee kan doen.  

We delen onze ervaringen en kijken vooruit 
Aan het woord zijn Tim van Dongen (gemeente Vught), Bas van Rens (gemeente Noordoostpolder), Hugo ter Doest (Dimpact) en Christiaan Sevink (Dimpact). Zij nemen je mee langs de belangrijkste aspecten van het initiatief en de te ontwikkelen oplossing.  

Ontdek de kracht van samenwerken en co-creatie 
Na afloop van het webinar… 
.....ken je de belangrijkste kenmerken van de oplossing.  
....begrijp je dat de oplossing aansluit bij de Common Ground principes van VNG Realisatie.  
....weet je wat de samenwerking tussen gemeenten uniek maakt.  
....weet je ook hoe jouw gemeente mee kan doen.  

Doelgroep 
Gemeenten. Voor iedereen met lef en besef om de digitale dienstverlening écht te verbeteren. We nodigen je van harte uit. 

Hoe kun je deelnemen? 
Deelname aan het webinar is kosteloos. Meld je aan voor het webinar door een mail te sturen naar christiaan.sevink@dimpact.nl onder vermelding van:  

  • Naam
  • Functie
  • Gemeente

Je ontvangt na aanmelding de link naar het webinar.  

Meer weten over het webinar?  
Of zijn er vragen waar je tijdens het webinar graag een antwoord op wilt krijgen? Dan horen we dat graag. Stuur dan een mail naar Christiaan Sevink (regisseur samenwerking, christiaan.sevink@dimpact.nl). 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging