Webinar Gem: Van Chatbot Naar De Virtuele Assistent Van Gemeenten

Webinar Gem: Van Chatbot Naar De Virtuele Assistent Van Gemeenten

Evenement
0
wanneer 
03 dec, 2020
waar 
Webinar

 

Ben jij ook benieuwd wat de ervaringen van de eerste pilotgemeenten zijn op het gebied van Virtuele Assistent? Schrijf je dan in en volg het webinar Gem op 3 december.

Dat geautomatiseerd klantcontact de gemeentelijke dienstverlening sterk kan verbeteren, lijkt onderhand breed geaccepteerd te zijn. Na gemeente Dongen hebben ook de gemeenten Tilburg, Drechtsteden en Utrecht de Virtuele Assistent Gem geïmplementeerd. Gem wordt gebruikt als ondersteuning voor inwoners bij vragen en dialogen over verhuizingen en reisdocumenten.

Doorontwikkeling
De ambitie voor 2021 is dat meer gemeenten Gem in gebruik gaan nemen. En ook dat Gem wordt doorontwikkeld naar de gemeentelijke top tien producten. Zodat een inwoner niet alleen zijn verhuizing en reisdocumenten kan regelen, maar door middel van een echte virtuele assistent ook antwoord krijgt op andere belangrijke vragen.

Programma
Het webinar vindt op 3 december van 09.00 uur tot 10.00 uur plaats. We verwachten dat het webinar een uur duurt. Tijdens het webinar nemen Joost Groenestein (projectleider Innovatiegroep Virtuele Assistent) en Harvey van der Meer (Product Owner Gem, gemeente Tilburg) je mee in wat Gem is en ambieert te zijn. Hoe het kan bijdragen aan de gemeentelijke dienstverlening en hoe een gemeentelijke implementatie eruitziet. Waarbij zij natuurlijk ook uitgebreid ingaan op vragen die bij jou leven.

Na afloop van het webinar…
……weet je hoe Gem werkt.
…...weet je wat het verschil is tussen Chatbot en Virtuele Assistent.
……ken je de praktijkervaringen van de eerste vier gemeenten.
……weet je hoe het implementatietraject eruitziet.
……weet je wat wat het oplevert als gemeente en wat de value case is.
……weet je hoe ook jouw gemeente kan mee doen.   

Doelgroep
Het webinar is bedoeld voor managers en beleidsadviseurs dienstverlening en informatievoorziening. Ken je collega’s die dit webinar ook interessant vinden? Nodig ze dan uit. 

Meld je aan 
Registreer je via deze link. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail.
 
Heb je vragen?  
Of zijn er vragen waar je tijdens het webinar graag een antwoord op wilt krijgen? Stel ze gerust. Stuur een mail naar Jaap van Vliet (jaap.vanvliet@dimpact.nl). Heb je technische vragen over het webinar? Stuur dan een mail naar communicatie@dimpact.nl.

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging