Vooraankondiging Dimpact-congres: samen inrichten voor de dienstverlening van de toekomst!

Vooraankondiging Dimpact-congres: samen inrichten voor de dienstverlening van de toekomst!

Nieuws

Samen met ruim 40 gemeenten en marktpartijen richten we onze toekomst in. We werken samen aan een moderne en toekomstgerichte dienstverlening voor inwoners en ondernemers. Dit doen we langs de lijnen van Common Ground en open source software. We zijn bezig met iets unieks, iets nieuws! Dit brengt mooie kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Er gebeurt ongelofelijk veel op het gebied van digitalisering en dienstverlening, zowel binnen als buiten onze vereniging. En daarom vinden wij dat het tijd is om elkaar te ontmoeten en ervaringen en inzichten met elkaar te delen tijdens ons mooie maar vooral ook inspirerende Dimpact-congres!

Het congres vindt plaats op donderdag 11 mei 2023 van 09.30 tot 17.00 uur bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Noteer het alvast in je agenda! 
Hier vind je meer informatie over het congres. 

Wat je mag verwachten…
Samen met gerenommeerde en inspirerende sprekers gaan we in op digitale ontwikkelingen, (digitaal) leiderschap, landelijke ontwikkelingen rondom Common Ground en open source, vieren we onze successen, maar delen we ook onze uitdagingen.

We geven antwoord op vragen als: wat betekent de transitie die we gezamenlijk doormaken? Welke impact heeft dit voor mijn gemeentelijke organisatie? Wat betekent het voor de medewerkers? Wat hebben onze inwoners en ondernemers hier aan? Hoe ziet de praktijk eruit als je van ‘slimme volger’ naar ‘landelijke koploper’ gaat? Verder delen gemeentelijke professionals ervaringen uit hun praktijk. En presenteren we (nieuwe) componenten en producten.

Wie ontmoet je op het congres?
Medewerkers (publieks) dienstverlening, beleidsadviseurs, projectleiders, architecten, web teams, communicatieadviseurs, functioneel beheerders, directeuren bedrijfsvoering/dienstverlening/informatievoorziening (op de verschillende domeinen) en bestuurders. Ook gemeenten waar we (nog) niet mee samenwerken zijn van harte welkom op ons congres!

Stel je eigen programma samen
Voor de verschillende doelgroepen organiseren we interessante tracks. Je kan dan zelf je dag indelen naar jouw wensen en interesses.  

Nieuw! Speciaal voor bestuurders
Nieuw tijdens het Dimpact-congres is een speciale track voor bestuurders. Hier gaan we in op de werkagenda waardegedreven digitaliseren, digitaal leiderschap, wat betekent Common Ground voor mijn organisatie en nog veel meer. En natuurlijk krijgen bestuurders volop de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. Tijdens het congres vindt ook de algemene ledenvergadering van Dimpact plaats. Hier behandelen we onder andere de formele stukken zoals het jaarverslag 2022 en het bedrijfsplan 2024.

Binnenkort meer
Binnenkort volgt er meer informatie over het programma. Houd hiervoor onze website en LinkedIn pagina in de gaten. Wil je alvast de sfeer proeven van een Dimpact-congres? Bekijk dan hier de video van ons laatste congres.  

Heb je een vraag over het congres?
Neem contact op met communicatie@dimpact.nl. Het communicatieteam staat je graag te woord.

 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging