Dimpact verwerft Sdu VIND-content Geplaatst op:

Deel dit verhaal Share Share Share

Atos heeft na een uitgebreide consultatieronde heeft Dimpact gekozen voor VIND-content van Sdu Information Solutions. VIND wordt gebruikt in het door Dimpact verworven zaaksysteem (Atos e-Suite) welke in 2013 is opgeleverd aan Dimpact, de vereniging van en voor gemeenten. Hiermee beschikken deze gemeenten over een volledige en actuele Producten- en Dienstencatalogus en een uitgebreide kennisbank voor het Klantportaal. 

https://www.sdu.nl/vindGemeenten moeten substantiële besparingen realiseren en dit met name bereiken door digitalisering van hun dienstverlening en processen. De keuze voor VIND is mede gebaseerd op de positieve ervaringen van enkele Dimpact-gemeenten met het gebruik van VIND. Tevens is belangrijk dat de content vanuit het VIND-beheerportaal via ieder gemeentelijk CMS (website en intranet) kan worden gepubliceerd.

Gemeenten kunnen straks de implementatie van VIND zelf ter hand nemen of kiezen voor een beperkte of volledige uitbesteding van implementatie en beheer. VIND Antwoord bevat ruim 2.000 heldere gemeentelijke vraag-antwoordcombinaties (VAC’s). VIND Producten en Diensten bevat de actuele en complete teksten van meer dan 400 producten en diensten. Door de integratie van deze content in het door Dimpact verworven zaaksysteem (Atos e-Suite) kunnen gemeenten binnen het KCC op eenvoudige wijze gebruikmaken van de rijke content uit VIND Antwoord en VIND Producten en Diensten. Ook kunnen zij via de VIND-redactiemodule eenvoudig de content aanvullen of eigen informatie toevoegen.

Deel dit verhaal Share Share Share