Vacature - delivery- en contractmanager

Vacature - delivery- en contractmanager

Nieuws

Krijg jij er energie van om te werken als schakel tussen verschillende partijen? Sta je daarnaast stevig in je schoenen, weet je diverse relaties te onderhouden, creëer én houd jij overzicht? Reageer dan nu op deze veelzijdige en uitdagende rol als delivery- en contractmanager bij Dimpact!

De functie

In de rol van delivery- en contractmanager bij Dimpact ben jij de verbinding tussen de IT leveranciers, lid-gemeenten en Dimpact. Je zorgt ervoor dat de producten, diensten en rapportages op de juiste manier worden geleverd aan de gemeenten, waarbij je de belangen van alle partijen overziet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de servicedesk van Dimpact waarbij kennisontwikkeling en kennisdeling centraal staat.

Als delivery- en contractmanager weet jij als geen ander wat er speelt bij de lid-gemeenten en optimaliseer je het beheer van de geleverde producten en diensten door regelmatig leden te bezoeken. Ook ben je in deze rol verantwoordelijk voor het beoordelen van contractvoorstellen, onderhandelen over (en beheren van) contracten en ondersteun je het managementteam bij (nieuwe) ICT verplichtingen.

Het profiel

Als delivery- en contractmanager heb jij bij voorkeur:
- hbo/wo werk- en denkniveau;
- aantoonbare ervaring op het gebied van delivery- en contractmanagement;
- ervaring met ITIL, Prince2, SCRUM of vergelijkbaar;
- meerdere jaren leidinggevende ervaring;
- juridische basiskennis en affiniteit met technisch infrastructuurbeheer en softwareontwikkeling;
- een sterk gevoel voor relatiemanagement, waarbij je altijd de belangen van Dimpact, de lid-gemeenten en leveranciers in gedachten houdt. 

Daarnaast ben jij:
- daadkrachtig, besluitvaardig, zakelijk, resultaat- en klantgericht;
- stressbestendig, een teamspeler en analytisch;
- empathisch, communicatief sterk en je houdt overzicht.

Onze organisatie

Dimpact is een coöperatie van, voor en door gemeenten. In de vereniging wordt invloed van alle leden gewaarborgd. Zo heeft elk lid een gelijke stem, ongeacht de grote van de gemeente. De leden werken samen vanuit een gedeelde ambitie. Samen staan zij voor dezelfde uitdagingen, maar vaak met beperkte middelen. Lid zijn van Dimpact betekent schaalvoordelen, samenwerking en toegang tot een groot netwerk met veel kennis. Deze samenwerking helpt mee om de publieke digitale dienstverlening te laten groeien en toegankelijker te maken voor burgers en bedrijven.

Dimpact wordt gekenmerkt door samenwerking (behalve tijdens de potjes tafelvoetbal op kantoor), transparantie en een goede sfeer. Door collectief hard werken laat Dimpact nuchter en met gepaste bescheidenheid graag zien wat er mogelijk is. Kenmerkend hierbij zijn de korte lijnen in communicatie, toegankelijkheid en betrokkenheid van collega’s binnen Dimpact én met de leden.

Ons aanbod

- uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
-
een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
-
een functie vol uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid
-
getalenteerde tafelvoetbaltegenstanders na je lunch op kantoor

Meer informatie?

Bel, mail of app direct met Abe Talsma.

T: 074-2660100
M: 06-14872664
E: a.talsma@twentexl.nl

Werving & selectie is uitbesteed aan TwenteXL werving & selectie. Je komt rechtstreeks in dienst bij Dimpact. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging