Marktconsultatie Klantinteractie

Marktconsultatie Klantinteractie

Nieuws

Is excelleren in klantinteractie op jullie lijf geschreven? En wil jouw organisatie ons helpen in het invullen van onze ambitie om burgers en bedrijven het WOW-effect te geven? Reageer dan op onze marktconsultatie. 

Een groot aantal gemeenten, waaronder Rotterdam, Deventer, Zwolle, Velsen, Enschede en Oldambt, werken samen aan een nieuw Klant Interactie Service Systeem oftewel KISS. De ultieme klantbeleving voor onze burgers, ondernemers en bezoekers binnen alle Nederlandse gemeenten is ons doel. We laten ons graag verrassen door innovatieve ideeën, visies en oplossingsrichtingen. Zijn jullie dé organisatie die actief met ons wil meedenken? Neem dan deel aan de marktconsultatie. Alle informatie vind je op TenderNed.

Informatiebijeenkomst 24 januari in Rotterdam
We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst. Tijdens deze sessie lichten wij onze visie, doelstellingen, ambitie toe en presenteren wij de eerder gemaakte demo's. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en discussie te voeren. Je kunt je tot 20 januari per mail opgeven voor de informatiesessie. 

Tijd: 10:00 uur  - 12:00 uur 
Locatie: Rotterdam (specifieke locatie volgt nog). 

 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging