Webinar Klant Interactie Service Systeem (KISS) 29 april 2021

Webinar Klant Interactie Service Systeem (KISS) 29 april 2021

Evenement
0
wanneer 
29 apr, 2021
waar 
Teammeeting
Mis jij ook een oplossing waarmee jouw organisatie persoonlijke, passende dienstverlening aan inwoners en bedrijven beter kan bieden? Omnichannel ondersteuning voor KCC-medewerkers waar alle revelante informatie, over alle kanalen in één overzicht te zien is. De gemeenten Zwolle, Deventer en Enschede hebben het initiatief genomen om dat ontbrekende stukje dienstverlening in te vullen. Ben jij benieuwd wat dit is en waar het project op dit moment staat? Meld je dan aan voor het webinar KISS.
 
De 3 gemeenten praten je in een kort webinar bij over de stand van zaken. Zij werken nu al een tijd samen in de projectgroep ‘KISS’. De afgelopen periode hebben verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden. Daarom is het tijd om jullie bij te praten!
 
De komst van nieuwe technieken biedt enorme kansen voor de dienstverlening. Zo ook voor de KCC-medewerker die veel klantcontact heeft. De projectgroep wil gezamenlijk investeren om een toekomstbestendige oplossing te bouwen op basis van open source.
 
Programma
Het webinar vindt plaats op donderdag 29 april van 10.00 uur tot 11.00 uur. Tijdens het webinar nemen Moniek Koerhuis (adviseur dienstverlening van gemeente Zwolle), Dino Zecic (beleidsadviseur publieke dienstverlening van gemeente Deventer) en Christiaan Sevink (regisseur samenwerking Dimpact) je mee in deze ontwikkeling.
 
Na afloop van het webinar...
…… ben je bijgepraat over het project KISS.
…… weet je wat het gaat opleveren.
…… weet je hoe jouw organisatie mee kan doen.
 
Doelgroep
Het webinar is bedoeld voor managers dienstverlening, adviseurs dienstverlening, informatiemanagers en alle andere collega's die de volgende stap willen zetten naar betere klantinteractie.

Meld je aan
Klik op deze link en meld je aan voor het webinar! 
 
Heb je vragen?
Stel ze gerust. Stuur een mail naar Christiaan Sevink (regisseur samenwerking) of Martin de Bijl (adviseur innovatie). 

Wil je meer achtergrond informatie over het project KISS? Bekijk dan deze pagina en/of dit filmpje van gemeente Enschede. 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging