Online masterclass Waardepapieren

Online masterclass Waardepapieren

Evenement
0
wanneer 
27 mei, 2020
waar 
Webinar

We zijn als vereniging voortdurend in beweging. Zeker als het gaat om innovaties op het gebied van digitale dienstverlening. Daarom bieden we een online masterclass aan over het innovatieve project Waardepapieren. Tijdens de masterclass maak je op een snelle en inspirerende manier kennis met de toepassing voor waardepapieren. We laten je zien hoe we de innovatieve ambitie van gemeente Haarlem samen met 11 gemeenten hebben klaargemaakt voor implementatie. En we vertellen je hoe ook jij mee kunt doen.

We delen onze ervaringen en kijken vooruit
De online masterclass vindt plaats in de vorm van een webinar. Aan het woord zijn Frank Lieuwen (gemeente Harderwijk), Steven Gort (ICTU) en Jaap van Vliet (Dimpact). Zij nemen je mee langs de belangrijkste aspecten van het innovatieproject en de ontwikkelde oplossing. En vertellen hoe deze eenvoudig herbruikbaar is voor alle Nederlandse gemeenten. Dat betekent dat je als gemeente weinig hoeft aan te passen en te investeren om de oplossing operationeel te krijgen. Daar wil je toch meer van weten?

Na afloop van de masterclass:
....ken je de oplossing voor waardepapieren op hoofdlijnen
....weet je wat de samenwerking tussen 11 gemeenten uniek maakt
....begrijp je wat de oplossing innovatief maakt
....weet je ook hoe jouw gemeente mee kan doen.

Doelgroep
Gemeenten. Voor iedereen met lef en besef om de digitale dienstverlening écht te verbeteren. Of je nou werkzaam bent in de dienstverlening, ICT of op bestuurlijk niveau. We nodigen je van harte uit.

Programma
Het webinar vindt plaats op 27 mei 2020 en start om 10.00 uur. We verwachten dat het webinar een uur duurt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid vragen tijdens het webinar.

Waardepapieren in het kort
11 gemeenten hebben een digitale oplossing voor uittreksels uitgewerkt tot een veilig product dat gemeenten zelf kunnen implementeren. Hiermee kunnen inwoners straks online 24/7 een uittreksel aanvragen en direct ter beschikking krijgen. De oplossing is beschikbaar als een landelijke voorziening. Dat betekent: één keer ontwikkelen en bij 355 gemeenten gebruiken. De oplossing sluit bij de uitgangspunten van Common Ground van VNG Realisatie.

Hoe kun je deelnemen?
Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event. 

Heb je vooraf vragen?
Stuur dan een mail naar jaap.vanvliet@dimpact.nl.

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging