Event Omgevingswet 3 december

Event Omgevingswet 3 december

Evenement
0
wanneer 
03 dec, 2019
waar 
Volgt binnenkort (centraal gelegen)
De Omgevingswet gaat op 1 januari 2021 in

Wat betekent dit voor de dienstverlening van gemeenten? Waar kunnen we gezamenlijk optreden? Hebben we voldoende onderwerpen met elkaar opgepakt? Zijn de resultaten (her)bruikbaar? En wat staat er op de agenda voor 2020?

We zijn als vereniging voortdurend in beweging. Ook als het gaat om de voorbereiding voor de Omgevingswet. Daarom komen we op 3 december (± 10.00 – 15.30 uur) bij elkaar om samen antwoorden te vinden op deze vragen.

We delen onze ervaringen en kijken vooruit

Gemeente Rotterdam en gemeente Oost-Gelre laten zien wat de invloed van de Omgevingswet op hun processen is. Daarnaast staat gemeente Zwolle stil bij de gevolgen van de Omgevingswet op haar applicatielandschap.

Er is deze dag ruimte voor discussies, vragen stellen en feedback geven. Aan de hand hiervan bepalen we wat we in 2020 samen gaan oppakken.  

Het volledige programma van deze dag wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Doelgroep 

Gemeenten. Voor iedereen die zich niet wil laten verrassen door de Omgevingswet. Zoals de beleidsadviseur, de informatieadviseur, het hoofd ruimtelijk domein, de programmamanager Omgevingswet, de projectleider ruimtelijk domein en de informatiemanager.

Na afloop van het event weet je…
  • …welke ervaringen andere gemeenten hebben opgedaan.
  • ...hoe jouw gemeente daarvan gebruik kan maken.
  • …welke initiatieven we gezamenlijk gaan oppakken.
  • …wat we in Q2 2020 bereikt willen hebben.  

 

Meer informatie

Heb je vooraf vragen? Wil je graag een bijdrage leveren aan het programma? Of zijn er onderwerpen die je op 3 december graag terug wilt zien? Neem dan contact op met Jaap van Vliet. Bel 06 53819433 of stuur een mail naar jaap.vanvliet@dimpact.nl.

Zien we jou op 3 december?

Meld je nu aan! De locatie (centraal gelegen) wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Aanmelden voor het event Omgevingswet

 

Doe mee en deel mee in de voordelen van de vereniging