DevOps Engineer Product Integratie (junior of medior)

DevOps Engineer Product Integratie (junior of medior)
 

Kickstart je carrière in een innovatie ICT- omgeving! In deze positie maak je meters, maar wordt je niet in het diepe gegooid. Samen bouwen aan een nieuw platform, volop ruimte voor ontwikkeling en waardering voor eigen inbreng. Interesse om te werken met de nieuwste technologieën volgens Open Source, Common Ground principes, DevOps, CI/CD, Scrum en Agile? Lees dan snel verder!

Dimpact

Dimpact is voor en met een 20-tal gemeenten een heel nieuw programma voor gemeentelijke dienstverlening aan het ontwikkelen, gebaseerd op Open Source en Common Ground. Hiermee, en met het gebruik van de nieuwste technologieën, lopen zij voorop. Wil jij hierin een belangrijke rol spelen? Als DevOps Engineer Product Integratie zorg je er samen met je collega’s voor dat verschillende softwarecomponenten als één geïntegreerd Zaaksysteem gaan werken. Daarmee kunnen inwoners en ondernemers snel en efficiënt zakendoen met hun gemeente. Dit loopt uiteen van de aanvraag van een bouwvergunning tot hulp bij geldproblemen.

Zie www.dimpact.nl voor meer informatie en haar diensten.

De functie

Het unieke van deze functie: wat je nog niet weet, zoek je uit en mag je leren!

Naast integratie van de verschillende softwarecomponenten zorg je voor de implementatie: geautomatiseerd uitrollen naar de gebruikers en ervoor zorgen dat deze applicaties als een zonnetje blijven draaien. Je werkt nauw samen met collega-developers, architecten, product owners, testautomatiseerders en scrummasters.

Uiteindelijk gaan zo'n 3 Miljoen Nederlanders met deze Suite te maken krijgen. En jij kunt daaraan meewerken! Je krijgt te maken met begrippen als CI/CD, Kubernetes, Containers, Dockers, Agile, DevOps, Cloud en nog veel meer. 

Wat breng je mee…

 • Afgeronde HBO of WO opleiding richting IT.
 • Je bent bezig met afstuderen, hebt net je diploma of Master en zoekt een baan waar je in korte tijd veel kunt leren, ofwel enige ervaring maar bent toch zoekende naar die ene baan, waar je je zelf nog sneller kunt ontwikkelen.
 • Affiniteit ofwel nieuwsgierig naar Cloud, Azure en CI/CD ontwikkelstraten.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Je bent resultaatgericht, kunt aantoonbaar planmatig en zelfstandig werken maar bent bovenal een teamplayer.

Wat bieden wij…

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en een Individueel Keuze Budget.
 • Een goede pensioenregeling.
 • In eerste instantie een contract van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een telefoon en laptop.
 • Veel flexibiliteit en de mogelijkheid om hybride te werken, inclusief nieuw ingerichte thuiswerkplek.
 • Een uitdagende en afwisselende functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. 
 • Een prettige werksfeer waar samenwerking centraal staat.
 • Leuke en gezellige bedrijfsuitjes.

De coöperatie Dimpact 

In een wereld waarin technologische, juridische en maatschappelijke innovaties elkaar steeds sneller opvolgen, staan gemeenten voor een grote opgave. De digitale innovatie van dienstverlening aan inwoners en bedrijven moet versneld worden, en dat kunnen ze niet alleen. Ruim 40 Nederlandse gemeenten werken samen, co-creëren en leren van elkaar binnen de onafhankelijke coöperatie Dimpact. Zo kunnen onze leden hun dienstverleningsambities waarmaken, altijd met de behoeften van hun inwoners en lokale bedrijven als basis.  

Dimpact is van gemeenten en is er voor gemeenten. De deelnemende gemeenten hebben een gedeelde ambitie: oplossingen initiëren en realiseren voor de publieke dienstverlening van morgen. Ervoor zorgen dat in alle Nederlandse gemeenten de publieke dienstverlening optimaal voor elkaar is. Dimpact is al 15 jaar toonaangevend in digitale dienstverlening. Met een kleine hechte groep, wordt gewerkt aan ambitieuze doelstellingen. De drie kernwaarden van de organisatie:

Samenwerken | Resultaatgericht | Verantwoordelijkheid nemen.

Bedrijfscultuur

Wat kenmerkend is aan Dimpact is het gevoel van vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens het uitoefenen van je functie. Bij Dimpact wordt initiatief gewaardeerd, durven beloond en moedigen we je aan je grenzen te verleggen om jezelf te blijven ontwikkelen. We willen je zien groeien, maar het is aan jou om kansen te pakken en de uitdaging aan te gaan! Samen gericht naar een doel werken staat centraal binnen Dimpact, hier krijgen we energie van! De goede sfeer, transparantie en korte lijnen in communicatie beschrijven de wijze waarop wij samenwerken. Kenmerkend hierbij zijn de toegankelijkheid en betrokkenheid van collega’s binnen Dimpact én met de leden.
  
Interesse of vragen

Neem dan contact op met Remco van den Beld (detacheringsbureau YER).

Telefonisch: +31 (0)6 159 363 59 
Per e-mail: remcovandenbeld@yer.nl